O podjetju

Podjetje deluje že od leta 2006, sprva kot A.M.D. suhomontažni sistemi Adis Mujkanović s.p., od leta 2016 pa kot A.M.D. GRADNJE, d.o.o..

Smo fleksibilno podjetje, ki se ukvarja z zaključnimi deli v gradbeništvu, suhomontažno gradnjo, slikopleskarstvom, fasaderstvom in adaptacijami. Ker smo zaznali spremenjene potrebe kupcev, ki ne povprašujejo le po posameznih storitvah ampak želijo celoten komplet storitev, smo v svojo ponudbo dodali še gradbeni inženiring.

   Fasaderstvo
   Suhomontažna gradnja
   Zaključna gradbena dela
   Slikopleskarstvo
   Adaptacije
   Gradbeni inženiring

Naš glavni cilj je neprestano izboljševanje storitev, uporaba najnovejših tehnik in novih generacij materialov. Ker se zavedamo moči konkurence na trgu stremimo k tesnem sodelovanju z glavnimi dobavitelji materialov.  Velik poudarek dajemo tudi na osebni pristop k strankam, ki jim nudimo storitve na najvišjem nivoju jim s tem želimo ponuditi več za njihov denar.

Imamo bogate izkušnje tako z malimi in velikimi stanovanjskimi ter poslovnimi objekti. Naše delo prilagodimo željam in potrebam naročnikov,  ter tako zagotovimo hitro, kvalitetno in cenovno ugodno gradnjo. Zavedamo se, da je kakovost storitev po meri naših strank ključ  za uspešno delovanje, zato je naš seznam referenc vsako leto daljši.

Naša ekipa

Adis Mujkanović,

direktor

040 423 808

adis@amdgradnje.si

Nataša Količ,

računovodstvo

08 205 76 06

natasa@amdgradnje.si

Tadej Žlender,

vodenje projektov

041 969 423

tadej@amdgradnje.si