4 sobno stanovanje (p0-3)

Stanovanje velikosti 95,10m2 vam nudi odlično razporeditev tlorisa in veliko naravne svetlobe (orientacija dnevnega prostora na jug in sobe na vzhod).

Dodana vrednost stanovanja: glavna spalnica, ki ima na voljo lastni kopalnico in ložo.

Tloris: osrednji prostor stanovanja je dnevno-bivalni prostor, ta funkcionalno poveže dnevni prostor z jedilnico in kuhinjo; 2 otroški sobi, spalnica, 2 x kopalnica, balkon, loža in predprostor/hodnik. Stanovanju pripada shramba v prvi etaži ter parkirno mesto.

4 sobno stanovanje (p0-2)

Stanovanje velikosti 100,70m2 odlikuje odlična razporeditev tlorisa in obilo naravne svetlobe.

Dodana vrednost stanovanja: odlična lega in orientacija osrednjega prostora.

Tloris: Osrednji prostor stanovanja je dnevno-bivalni prostor, ta odlično združuje dnevni prostor z jedilnico in kuhinjo; 2 otroški sobi, spalnica, kopalnica, ločen wc, balkon in predprostor/hodnik. Stanovanju pripada shramba v prvi etaži ter parkirno mesto.

3,5 sobno stanovanje (p0-1)

Stanovanje velikosti 69,40m2 odlikuje odlična razporeditev tlorisa in obilo naravne svetlobe.

Tloris: osrednji prostor stanovanja je dnevno-bivalni prostor, ta odlično združuje dnevni prostor z jedilnico in kuhinjo; spalnica, otroška soba, kabinet/pisarna , kopalnica, balkon in predprostor/hodnik. Stanovanju pripada shramba v prvi etaži ter parkirno mesto.

2 sobno stanovanje (k1-1)

Stanovanje velikosti 54,70m2 ima funkcionalno razporeditev tlorisa.

Tloris: osrednji prostor stanovanja je dnevno-bivalni prostor, ta odlično združuje dnevni prostor z jedilnico in kuhinjo; kopalnica, balkon in predprostor. Stanovanju pripada shramba v prvi etaži ter parkirno mesto. Dostop na balkon je možen iz dnevnega prostora in spalnice.